

کابینت چوب یکی از لوکسترین انواع کابینت آشپزخانه است که توجه بسیاری از مشتریان رو به خودش جلب میکنه. اما قیمت بالای این نوع کابینت باعث میشه افراد از سفارش کابینت چوب منصرف بشن. راستی میدونین قیمت کابینت تمام چوب چقدر هست و چه فرقی با کابینت روکش چوب داره؟ ما در این مقاله به این سوالها پاسخ میدیم و با بیان مزایا و معایب کابینت چوب، شما رو بیشتر با این نوع کابینت آشنا میکنیم. همچنین در ادامه بهترین چوبها برای ساخت کابینت تمام چوب رو به شما معرفی میکنیم و بهترین رنگ کابینت چوب رو هم بهتون میگیم. در انتهای مقاله هم، روش نگهداری و تمیز کردن کابینت تمام چوب رو توضیح میدیم. پس با ما همراه باشین تا از چوب و کابینت چوبی لذت ببرین. ابتدا تعریف شفافی از کابینت تمام چوب ارائه میدیم.
منظور از کابینت چوب چیست؟
کابینت چوبی در دو نوع روکش چوب و تمام چوب وجود داره. در این مقاله منظور ما از کابینت چوبی، کابینت تمام چوب است و کابینت روکش چوب رو در مقاله دیگهای معرفی کردیم. کابینت چوب، یکی از قدیمیترین انواع کابینت هست که بیشتر در خانههای بزرگ و مجلل استفاده میشه. از اونجایی که چوب، حس طبیعی بودن و اصالت رو تداعی میکنه، بسیاری از مشتریان سراغ کابینت چوب میرن.
حالا وقتی میگیم کابینت تمام چوب، این کابینت خودش می تونه شامل دو نوع مختلف باشه. در مدل اول تمامی بخشهای مختلف کابینت از قبیل بدنه و دربها از چوب طبیعی ساخته میشن که کابینتی لاکچری و خاص و بسیار گرانقیمت رو داریم. این نوع کابینت چوبی در هرجایی کار نمیشه و مخصوص جاهای خیلی خاص و خانههای گران قیمت هست. اما نوع دوم کابینت چوب، فقط دارای دربهایی از جنس چوب طبیعی هست و یونیت (بدنه کابینت) از چوب مصنوعی ساخته میشه. این کابینت طبیعتاً قیمت پایینتری از کابینت چوبی تماما ساخته شده از چوب طبیعی داره.
در بازار، اغلب کابینت چوب رو با بدنه ام دی اف و درب چوبی میسازن و از سبک کلاسیک هم، برای ساخت این کابینت خیلی استفاده میکنن. در چنین حالتی معمولا بدنه کابینت چوب از ام دی اف درجه یک ساخته میشه و سایر قسمتهای کابینت کلاسیک، مثل ستون، سر ستون، تاج، زیر چراغ و درب، از چوب طبیعی ساخته میشن. کابینت چوب، یکی از گرانقیمتترین انواع کابینت به حساب میاد، چون متریال اولیه اون از چوب طبیعی درختان است. در ادامه نحوه ساخت کابینت چوبی رو به شما میگیم.
راهنمای خرید کابینت
در چه مرحله ای هستید؟
نحوه ساخت کابینت تمام چوب چگونه است؟
مراحل ساخت کابینت تمام چوب رو در ادامه برای شما آوردیم:
- اولین مرحله در ساخت کابینت تمام چوب اندازه گیری ابعاد فضا و مشخص کردن محل قرارگیری لوازم مختلف مثل گاز و … است.
- سپس طرح، رنگ ، نوع چوب و یراق آلات مصرفی دلخواه خودتون رو مشخص میکنین و کابینت ساز شروع به ساخت کابینت شما میکنه. همچنین در این مرحله مشخص میکنین که کابینت چوبی شما تماما از چوب طبیعی ساخته بشه یا اینکه بدنه اون از جنس ام دی اف باشه.
- بعد نوبت به برش کاری چوبها میرسه. در این مرحله کابینت ساز طبق اندازه گیریها، قطعات مختلف چوب طبیعی رو برای ساخت کابینت برش میزنه. اگه کابینت چوبی نیاز به طراحی و یا منبت کاری خاصی داشته باشه در این مرحله انجام میشه.
- در این مرحله، معمولا چوبهایی که برای ساخت کابینت برش خوردن رو لبه چسبانی میکنن. این کار برای زیبایی و محافظت کابینت از رطوبت در محل لبهها انجام میشه. برای پوشاندن لبهها معمولا از نوارهای چوب یا پی وی سی با ضخامت 1 تا 2 میلی متر استفاده میکنن.
- حالا نوبت به سوراخ کاریهای کابینت میرسه. سوراخ زنی رو برای اتصال بدنه کابینت، کشو، ریل و … انجام میدن.
- سپس رنگ آمیزی کابینت انجام میشه. معمولا رنگ آمیزی کابینت چوبی رو بعد از ساخت کامل کابینت انجام میدن تا پوشش رنگ روی سطح، در طی مراحل ساخت دچار آسیب نشه. البته حتما باید قبل از رنگ آمیزی، سطح رو سنباده کاری کرده باشین تا یکدست بشه و رنگ آمیزی تمیزتر انجام بشه.
- در آخرین مرحله دیگه نوبت به مونتاژ کردن قطعات آماه شده میرسه. در این مرحله بخشهای مختلف کابینت رو به هم متصل میکنیم و کابینت رو به دیوار نصب میکنیم. بخشی از فرآیند مونتاژکاری قبل از نصب کابینت روی دیوار و بخشی از آن، بعد از نصب انجام میشه.
در بخش بعدی متوجه میشین کابینت روکش چوب و تمام چوب چه تفاوتی دارن.
تفاوت کابینت چوب و روکش چوب چیست؟
بعضی از افراد کابینت چوب رو با روکش چوب اشتباه میگیرن، چون ظاهر این دو کابینت شبیه به هم هست. اما این کابینتها از دو جنبه با هم تفاوت دارن:
- مقایسه کابینت چوب و روکش چوب از نظر متریال سازنده
- مقایسه کابینت چوب و روکش چوب از نظر قیمت
در ادامه هر یک از موارد بالا رو به طور دقیق بررسی میکنیم.
1. مقایسه کابینت چوب و روکش چوب از نظر متریال سازنده
مهمترین تفاوت کابینت تمام چوب و روکش چوب در نوع متریال سازنده این دو نوع کابینت هست. در کابینت تمام چوب، از چوب طبیعی بیشتری نسبت به کابینت روکش چوب استفاده میکنن.
قسمتهای مختلف کابینت چوبی ازجمله دربها، ستونهای منبتکاری شده، تاج و زیر چراغ، از چوب طبیعی ساخته میشن؛ در صورتی که در کابینت روکش چوب برای ساخت این بخشها، از ام دی افِ روکش شده با لایه نازکی از چوب طبیعی استفاده میکنن.
2. مقایسه کابینت چوب و روکش چوب از نظر قیمت
همانطور که میدونین، چوبهای مصنوعی قیمت کمتری نسبت به چوبهای طبیعی دارن. بنابراین کابینت روکش چوب نسبت به کابینت تمام چوب قیمت کمتری داره، چون همانطور که در قسمت قبلی گفتیم، از مقدار چوب طبیعی کمتری (در حد روکش نازک) در کابینتهای روکش چوب استفاده میکنن.
حالا که تفاوت کابینت چوبی و روکش چوب رو متوجه شدین، در ادامه میریم سراغ بررسی مزایا و معایب کابینت چوبی و این کار رو از مزایا شروع میکنیم.
مزایای کابینت چوب چیست؟
کابینت چوب، جذابیت و گرمای خاصی در محیط آشپزخانه به وجود میاره. همین ویژگی یکی از مهمترین مزایای کابینت چوب است که نظر مشتریان رو به خودش جلب میکنه. اما کابینت چوب علاوه بر این ویژگی، مزایای دیگهای هم داره که عبارتاند از:
- زیبایی، تنوع و سازگاری با سلایق مختلف
- طول عمر و دوام بالا
- قابلیت انعطاف و ابزارخوری بالا
- ایجاد عایق صدا
- قابلیت نصب انواع دستگیره و یراقآلات
- نظافت آسان
- مناسب هر سبک و چیدمان
در ادامه در مورد هر کدام از مزایای بالا بیشتر به شما توضیح میدیم.
1. زیبایی، تنوع و سازگاری با سلایق مختلف
انواع چوبهای طبیعی دارای بافتها و رگههای چشم نواز و متنوعی هستن. همین تنوع بافتها باعث میشه کابینتهای چوبی با نقش و نگارهای گوناگونی ساخته بشن و با سلیقههای مختلف سازگار باشن.
کابینتهای چوبی همچنین در رنگ و مدل تنوع بالایی دارن، زیرا این کابینتها قابلیت رنگ آمیزی و طراحی خوبی دارن.
2. طول عمر و دوام بالا
بعضی از چوبهای مورد استفاده برای ساخت کابینت چوبی، دوام بیشتری نسبت به انواع دیگر دارن. در همین مقاله در مورد انواع چوبهای سازنده کابینت چوبی توضیح میدیم. فعلا همین قدر بدونین که چوبهای باکیفیتتر، گرانتر هستن و طول عمر بیشتری دارن.
3. قابلیت انعطاف و ابزارخوری بالا
چوب انعطافپذیری بالایی داره و میتونیم اون رو به هر طرح و شکل دلخواه در بیاریم. به عبارت دیگه میشه گفت چوب از قابلیت ابزارخوری خوبی برخوردار هست و این امکان وجود داره که با سلیقه کارفرما سفارشیسازی بشه.
4. ایجاد عایق صدا
چوب عایق خوبی برای صدا محسوب میشه. به عنوان مثال اگه لیوان استیل به کابینت چوبی برخورد کنه، نسبت به کابینت فلزی صدای کمتری تولید میکنه.
5. قابلیت نصب انواع دستگیره و یراقآلات
امکان نصب انواع یراقآلات و دستگیره روی کابینت چوب، با توجه به جنس چوب وجود داره.
6. نظافت آسان
لوازم چوبی مثل کابینت چوب خیلی کم گرد و خاک یا لکه رو به خودشون جذب میکنن. به همین علت به راحتی تمیز میشن. در مورد روش تمیز کردن کابینت چوبی در انتهای همین مقاله صحبت میکنیم.
7. مناسب هر سبک و چیدمان
کابینت چوبی به راحتی در سبکهای مختلف دکوراسیون طراحی میشه و میتونین بر اساس سبک مورد نظر، سایر لوازم رو با کابینت چوب هماهنگ کنین. به دلیل چیدمان و طراحی انعطاف پذیر این نوع کابینت، امکان استفاده از فضا با کمترین پِرتی وجود داره.
از مزایای کابینت چوب که بگذریم، این نوع کابینت معایبی هم داره که در بخش بعد به اونها اشاره میکنیم.
معایب کابینت چوب چیست؟
معایب کابینت چوب رو میشه در موارد زیر خلاصه کرد:
- آسیبپذیری در برابر رطوبت
- آسیبپذیری در برابر هجوم حشرات
- ماندگاری آلودگی در صورت رعایت نکردن بهداشت
- هزینه بالای متریال و طراحی کابینت چوب
در ادامه توضیح مختصری درباره هر کدام از این معایب به شما میدیم.
1. آسیبپذیری در برابر رطوبت
کابینت چوبی عایق رطوبت و حرارت نیست، بنابراین اگر از رنگ و پوشش مناسب برای اون استفاده نکنین، در برابر این عوامل میتونه آسیب ببینه. البته میزان مقاومت کابینت چوبی در برابر رطوبت، به نوع چوب هم خیلی بستگی داره.
2. آسیبپذیری در برابر هجوم حشرات
یکی از آفتهای چوب حشرات هستن. در برخی شرایط خاص، حشرات موزی به بافت کابینت چوب آسیب میزنن و به مرور زمان باعث از بین رفتن کابینت میشن.
3. ماندگاری آلودگی در صورت رعایت نکردن بهداشت
اگر کابینت چوبی رو مرتب تمیز نکنین، چربی و آلودگی روی اون باقی میمونه و باعث خراب شدن کابینت شما میشه.
4. هزینه بالای متریال و طراحی کابینت چوب
از اونجایی که برای ساخت کابینت چوبی باید از متریال چوب طبیعی استفاده کنین و معمولا این کابینت دارای منبت کاری های کلاسیک زیادی هست، هزینه متریال و طراحی اون نسبت به سایر کابینتها بیشتر میشه. همچنین نقش و نگارهایی رو که روی کابینت چوبی اجرا میکنن، اغلب کار دست هستن و به همین خاطر بسیار گران تمام میشن.
اگر میخواین از قیمت کابینت چوبی اطلاع پیدا کنین، قسمت بعدی رو مطالعه کنین.
قیمت کابینت چوب چند است؟
قیمت کابینت چوب در بازار بر اساس متر طول محاسبه میشه. در جدول زیر قیمت متری این کابینت رو برای شما آوردیم:
بازه حدودی قیمت کابینت چوبی
نوع کابینت | حداقل قیمت (تومان) | حداکثر قیمت (تومان) | بروز رسانی |
کابینت چوبی ( کابینت تمام چوب) | 11,000,000 | 20,000,000 | ۱۴۰۱/۶/۵ |
البته قیمت متری اصلا دقیق نیست. زیرا عوامل زیادی بر تعیین قیمت نهایی کابینت چوبی تاثیر دارن. در ادامه این عوامل رو به شما معرفی میکنیم.
چه عواملی بر تعیین قیمت کابینت چوبی تاثیر دارن؟
اگه بخواین دقیقتر بدونین قیمت کابینت چوبی شما چقدر میشه، باید ببینین چه عواملی روی قیمت کابینت شما تاثیر دارن. پارامترهای زیر، قیمت کابینت چوبی شما رو دچار تغییر میکنن:
- سبک طراحی کابینت چوب
- جنس روکش رنگی کابینت چوب
- جنس چوب بدنه کابینت چوب
- نوع یراقآلات کابینت چوب
بنابراین در هنگام خرید کابینت چوبی حتما باید به موارد بالا توجه کنین و از تاثیر هر کدام، بر کابینت چوبی خودتون اطلاع پیدا کنین.
بهترین چوب برای ساخت کابینت چوبی چیست؟
بهترین چوبهایی که برای ساخت کابینت چوب استفاده میشن عبارتاند از:
- چوب درخت گردو
- چوب درخت راش
- چوب درخت افرا
- چوب درخت روس
هر کدام از این چوبها از ظاهر و کیفیت متفاوتی برخوردار هستن. در ادامه به معرفی این چوبها در کابینت چوبی میپردازیم.
1. معرفی کابینت چوب گردو
همگن و صیقلپذیر بودن و داشتن بافت زیبا، از مهمترین ویژگیهای چوب گردو هستن. رنگ اصلی چوب گردو قهوهای تیره است اما به خاطر خاصیت رنگپذیری، میتونیم از رنگهای مختلف برای رنگآمیزی چوب گردو استفاده کنیم. این نوع چوب وقتی در معرض آفتاب قرار میگیره به مرور روشنتر میشه. کابینت چوب گردو از گرانترین کابینتهای موجود در بازار هست.
2. معرفی کابینت چوب راش
رنگ چوب راش، قرمز مایل به کِرِم بوده و تقریبا در برابر حشرات، قارچها و رطوبت مقاوم هست. این نوع چوب به علت بافت همگن و استحکام مناسب، بیشترین تقاضا رو برای خرید در بین کابینتهای لوکس داره.
3. معرفی کابینت چوب افرا
چوب افرا، چوب نیمه سنگین با پرداخت (سنباده زنی و رنگ آمیزی) آسان حساب میشه و رنگ سفید مایل به کِرِم داره. این چوب، خوش کار و شکننده هست و قابلیت تورق (ورقه شدن)، کندهکاری و ظریفکاری رو داره.
4. معرفی کابینت چوب روس
چوب روس همان چوب درخت کاج هست که رنگ سفید متمایل به صورتی و قرمز داره. از ویژگیهای این چوب میشه به بافت پفکی، تراکم و وزن سبک، خوش کار بودن، سمباده خوری مناسب و نرم بودن برای کارهای چوبی اشاره کرد. خاصیت کشسانی چوب روس در کابینت چوبی، باعث میشه این کابینت در هنگام ضربدیدگی به راحتی ترمیم بشه و به حالت اول خودش برگرده. کابینت چوب روس قیمت کمتری نسبت به سایر کابینتهای چوبی داره.
حالا که با انواع چوبها در ساخت کابینت چوبی آشنا شدین، در ادامه متوجه میشین که این کابینت در چه سبکهایی اجرا میشه.
کابینت چوب سبک کلاسیک دارد یا مدرن؟!
کابینت چوبی از لحاظ سبک طراحی به سه دسته اصلی و پرطرفدار زیر تقسیم میشه:
- کابینت چوب کلاسیک
- کابینت چوب مدرن
- کابینت چوب نئوکلاسیک
در ادامه کابینت چوبی در هر یک از سبکهای بالا رو به شما معرفی میکنیم.
· کابینت چوبی سبک کلاسیک
کابینت چوبی کلاسیک به کابینتی میگن که در ساخت اون از منبتکاری و حکاکیهایی روی دربها و بخشهای مختلف کابینت استفاده میشه. بنابراین مهمترین ویژگی کابینت چوبی کلاسیک این هست که سرستونهای منبتکاری شده و دربهای چوبی ابزار خورده داره.
به طور کلی در سبک کلاسیک شما با یک کابینت شلوغ و پر کار روبرو هستین که از تاج، ستون، سر ستون، پاخور و یا زیر چراغ منبت کاری شده در اون استفاده میشه.
· کابینت چوبی سبک مدرن
کابینت چوبی مدرن بر خلاف سبک کلاسیک، طراحی سادهای داره. همین سادگی در سبک مدرن، باعث میشه آشپزخانه منظمتر به نظر برسه.
اگر آشپزخانه کوچکی دارین، سبک مدرن بهترین گزینه برای شما هست که به دلیل خلوت بودن نوع طراحی، فضارو بزرگتر جلوه میده. در این سبک شما میتونین کابینت چوبی رو با رنگ طبیعی خودش و بدون دستگیره و یا با دستگیره مخفی داشته باشین.
· کابینت چوب سبک نئوکلاسیک
کابینت چوبی نئوکلاسیک ترکیبی از کابینت چوبی کلاسیک و مدرن حساب میشه. در این سبک کابینت، خبری از جزئیات پیچیده کابینتهای کلاسیک نیست و البته سادگی کابینتهای مدرن رو هم در اونها نمیبینین.
در کل میشه گفت کابینت چوبی نئوکلاسیک طراحی سادهتری نسبت به کابینت چوبی کلاسیک داره، اما از سبک مدرن هم، شلوغتر و پرکارتر هست.
در ادامه بهترین رنگهای کابینت چوبی رو به شما معرفی میکنیم.
بهترین رنگ کابینت چوب چیست؟
رنگ کابینت چوب از دو جنبه اهمیت داره. یکی از این لحاظ که روی قیمت کابینت چوب تاثیر میذاره و دوم به خاطر این که استحکام کابینت رو بیشتر میکنه. به این معنی که رنگ خوب باعث میشه کابینت چوب کمتر در معرض آسیب و خراشیدگی قرار بگیره. پس انتخاب بهترین رنگ به زیبایی و استحکام بیشتر کابینت کمک میکنه. اما وقتی صحبت از بهترین رنگ برای کابینت چوبی میشه، دو موضوع مهم زیر به ذهن ما میاد:
- اول اینکه بهترین رنگ از نظر بصری و زیبایی، چه رنگی هست
- دوم اینکه بهترین رنگ از نظر ساختار و کیفیت، چه رنگی هست
در ادامه به بررسی بهترین رنگ کابینت چوبی در دو حالت بالا میپردازیم.
1. بهترین رنگ کابینت چوب از لحاظ بصری و زیبایی چه رنگهایی هست؟
کابینت چوب رو در رنگهای مختلفی میتونین سفارش بدین. اما پرطرفدارترین رنگهای این کابینت عبارتاند از:
- گردویی
- سفید
- قهوهای
- کِرِم
رنگ هایی که در بالا گفتیم به عنوان بهترین رنگهای کابینت چوب شناخته میشن.
گاهی حتی میتونین از ترکیب رنگهایی که گفتیم هم، برای ساخت کابینت چوبی استفاده کنین. در ادامه بهترین رنگ رو از نظر کیفیت به شما معرفی میکنیم.
2. بهترین رنگ کابینت چوب از لحاظ ساختار و کیفیت رنگ چیست؟
به طور کلی از لحاظ نوع ساختار، از دو نوع رنگ برای کابینت آشپزخانه چوبی استفاده میکنیم که عبارتاند از:
- رنگهای خود رنگ
- رنگهای پوششی
در ادامه با این دو نوع رنگ آشنا میشین.
- رنگهای خودرنگ
رنگهای خود رنگ، رنگهایی شفاف هستن که بافت اصلی چوب رو بهتر نشان میدن. از اونجایی که این رنگها شفاف هستن، بعد از پایان کار، بافت و رگههای چوب کاملا دیده میشه و رنگ اصلی چوب جلوه بیشتری پیدا میکنه.
- رنگهای پوششی
رنگهای پوششی دارای رنگ مشخصی بوده و مثل دسته قبلی بی رنگ و شفاف نیستن و بعد از استفاده از اونها، رنگ اصلی چوب تغییر کرده و به رنگهایی مثل عسلی، قهوهای، شرابی، قرمز و … متمایل میشه. نکته مهم در مورد کابینتهایی که قرار هست با رنگ سفید رنگ آمیزی بشن این هست که هنگام استفاده از رنگ سفید برای کابینت چوب، قبل از رنگ آمیزی کابینت ها، آوندها و موج ها رو به رنگ طلایی، قهوهای یا نقرهای در میارن تا بهتر مشاهده بشن. سپس روی اونها از رنگ سفید استفاده میکنن. دلیل این کار این هست که با وجود طرح آوندها و موجها، حس چوب به خوبی منتقل بشه.
در هر دو نوع رنگ آمیزی میتونین از رنگهای پرطرفدار پلی اورتان و پلی استرِ شفاف و یا رنگی استفاده کنین. البته رنگهای پلی اورتان معمولا کیفیت و قیمت بالاتری نسبت به رنگهای پلی استر دارن و میتونیم اونها رو به عنوان بهترین رنگها معرفی کنیم. رنگهای پلی استر یک ایراد بزرگ دارن و اون هم، نداشتن قابلیت ترمیم رنگ آمیزی هست.
حالا که با بهترین رنگهای کابینت چوبی آشنا شدین، در ادامه میخوایم نکاتی رو برای نگهداری از این کابینت به شما بگیم.
روش نگهداری و تمیز کردن کابینت تمام چوب چیست؟
کابینت چوب هم مثل هر کابینت دیگهای، به مرور زمان و بر اثر استفاده زیاد فرسوده میشه و آسیب میبینه. همچنین این کابینت بر اثر چربی و گرد و غبار آشپزخانه کثیف میشه و اگر به شیوه مناسب اون رو تمیز نکنین، امکان داره محل کثیفی به راحتی پاک نشه. بنابراین در نظافت کابینت تمام چوب باید به نکات زیر توجه کنین:
- به طور مرتب کابینت چوبی رو تمیز کنین. این کار رو میتونین با تمیزکنندههای خانگی مثل ترکیب سرکه و روغن زیتون، ترکیب جوش شیرین و روغن نباتی، روغن گردو و ترکیب وازلین و لیمو انجام بدین.
- استفاده از پولیش، واکس چوب و چای کیسهای باعث براقیت و درخشش کابینت چوبی میشه.
- بعد از استفاده از انواع تمیزکننده، کابینت چوبی رو با یک دستمال نرم خشک کنین.
- کف کابینت چوب رو با یک کفپوش بپوشانین تا از ریختن مواد مختلف روی کف کابینت جلوگیری بشه. همچنین اگه مواد غذایی و ادویهجات رو داخل ظروف دربدار نگهداری کنین، داخل کابینت تمیزتر میمونه.
- مراقب باشین کابینت چوبی در معرض رطوبت و آب قرار نگیره تا به مرور زمان دچار پوسیدگی نشه.
پس در نگهداری و نظافت کابینت چوب دقت به خرج بدین تا مجبور نشین برای تعمیر این کابیینت هزینه کنین. حالا اگه دنبال ایده برای ساخت کابینت چوب میگردین، در ادامه به چند مدل کابینت چوبی که توسط تیم سلام ساختمان اجرا شده نگاهی بندازین.
راهنمای خرید کابینت
در چه مرحله ای هستید؟
11 مدل کابینت چوبی اجرا شده توسط تیم سلام ساختمان
اگه قصد دارین کابینت چوبی اجرا کنین ولی ایده ندارین، در این قسمت کلی عکس برای شما آوردیم که در کشور خودمون و توسط کابینت سازهای سلام ساختمان اجرا شدن. در ادامه این تصاویر رو میبینیم و سپس به سراغ جمع بندی مطالب میریم.
تمام تصاویر کابینت تمام چوب که در بالا دیدن، مربوط به کابینت سازهای سلام ساختمان بودن. میتونین از این تصاویر ایده بگیرین و به طرح کابینت دلخواه خودتون برسین.
سخن پایانی مقاله
در این مقاله با کابینت چوب آشنا شدین و نمونه کارهای کابینت چوب رو که توسط تیم سلام ساختمان اجرا شدن، مشاهده کردین. اگه از این سبک کارها خوشتون اومده و پول کافی هم دارین، شما هم به عنوان یک مشتری آگاه به سلام ساختمان مراجعه کنین. میدونین چرا میگیم مشتری آگاه؟ چون با مطالعه این مقاله، متوجه تفاوت کابینت چوبی با روکش چوب شدین و حالا میدونین که این نوع کابینت چه مزایا و معایبی داره. همچنین حدود قیمت کابینت چوب دستتون اومده و از بودجه خودتون هم خبر دارین. همین اطلاعات برای سفارش کابینت کافی هستن! اما اگه باز هم برای انتخاب کابینت تردید دارین، میتونین با متخصصان ما در شهر خودتون مشورت کنین. برای ارتباط با سلام ساختمان باید از طریق لینک ثبت درخواست اقدام کنین.
چطور ثبت درخواست کنیم؟
سلام ساختمان چیست؟
سامانه لاوان ماندگار ساختمان، با نام اختصاری سلام ساختمان، یک شرکت عضو پارک علم و فناری است، که در حوزه دکوراسیون داخلی چوبی مثل اجرای کابینت و کمد فعال است.
تا به حال بیش از 4000 پروژه کابینت و کمد در سلام ساختمان اجرا شده است.
سلام ساختمان چه مزیتی دارد؟
برخی از ویژگیهای سلام ساختمان که به شما کمک میکند تا با خیال راحت پروژهی خود را اجرا کنید، عبارت است از:
- مشاوره تخصصی رایگان
- معرفی یک یا 2 کابینت ساز ارزیابی شده در شهر شما
- ضمانت قیمت
- ضمانت پیش پرداخت
- ضمانت پروژه
از زمان ثبت نام تا زمان تماسِ مشاور، چقدر طول می کشد؟
مشاوره ی سلام ساختمان رایگان است؟
بله، مشاوره در سلام ساختمان رایگان است. در سلام ساختمان دو نوع مشاوره داریم:
- مشاوره با پشتیبانان سلام ساختمان که بعد از ثبت نام شما در سایت صورت میگیرد.
- مشاورهی مستقیم با کابینتسازی که برای اجرای کار به شما معرفی شدهاست.
هر دوی اینها رایگان است.
بازدید حضوری در سلام ساختمان رایگان است؟
بله بازدید حضوری از پروژه ها بصورت رایگان انجام میشود.
آیا سلام ساختمان طراحی هم انجام میدهد؟
بله. ما میتوانیم کابینتسازهایی به شما معرفی کنیم که به صورت حرفه ای طراحی انجام میدهند. فقط کافیست به پشتیبان خود اطلاع دهید که نیاز به طراحی دارید.
آیا طراحی در سلام ساختمان رایگان است؟
اگر پروژه خود را با کابینت سازی که برای شما طراحی کرده است اجرا کنید، طراحی به عنوان تخفیف پروژه خواهد بود و برای شما رایگان است. اما اگر بعد از انجام طراحی به این نتیجه رسیدید که مایل نیستید با همان کابینت ساز پروژهی خود را اجرا کنید، هزینه طراحی از شما دریافت میشود.